Despre Noi

Joaca si activitati in gradina, pentru copii intre 3 si 5 ani.

Sunt mămica unui băiețel de 4 ani, și pe drum este și surioara lui ❤. Încercăm să îi oferim cea mai bună educație posibilă și să ne bucurăm de prezent, pentru că este o binecuvântare! Dorința mea este să văd cât mai mulți copii socializând, jucându-se împreună, ascultând povești afară într-un loc liniștit.
Știu că mulți părinți tânjesc după momente de respiro. Am observat că petrecând mult timp cu copilul, am reușit să îi creez amintiri pe care și eu aș fi vrut să le am. De aceea, vreau să împart și cu alții momentele acestea în care petrecem timp în natură. La copilul meu am observat diferențe între joaca și activitățile făcute în casă și cele făcute afară. Găsesc online inspirație pentru diferitele activități pe care le facem. Copilul se implică total și am ales să continuăm în felul acesta. În natură, concentrarea este mai mare. Timpul petrecut în „Grădina Copiilor”, pentru noi este neprețuit.

 

Am amenajat gradina astfel incat micii exploratori sa se simta aici cel mai bine.

Așadar, dacă vă încântă ideea și vreți să schimbați locurile de joacă din interior cu activități în aer liber, eu vă aștept cu drag. Grădina Copiilor este un loc benefic dezvoltării copiilor voștri.
Aici la noi sunt feriti de aglomerație, agitație și spații închise. Este locul în care ei își pot petrece timpul explorând direct natura. E liniște și au la îndemână activități pe care le putem face împreună.
Au posibilitatea de a interacționa cu alți copii și de a lega prietenii. Au oportunitatea ca prin joacă și activități educative să cunoască temperamente diferite, și astfel să-și formeze abilități de socializare și în altfel de momente. Totul în aer liber, ascultând ciripitul păsărelelor.

 

Vom avea teme saptamanale in care activitatile vor fi specifice temei alese.

Putem pregăti împreună la o anumită oră gustărele din fructe pe care să le servim cum aleg copiii. Ori pe o pătură ca la picnic, ori la masă.
Programul provizoriu în care organizăm aceste activități este Luni – Vineri 10.00 – 13.00 și 15:30 – 18.30

Zona Centru Vechi

Pentru înscrieri sau detalii, vă rugăm să ne contactați aici.