Piscina Seneca
Tagged Cuvinte cheie:

Seneca este un complex ce oferă cazare, sală de fitness, spațiu de joacă pentru copii și centru Spa, destinat relaxării. Acesta din urmă cuprinde piscină exterioară pe timpul verii și piscină interioară cu apă încălzită. Aici găsiți numeroase hidromasaje, piscină cu apă sărată, jacuzzi, saună umedă cu aromaterpaie, saună uscată și salină (terapie cu aerosoli).

De fiecare data când alegem sa mergem aici reușim sa ne relaxam și Andrei se distrează de minune. Un loc sănătos pentru momente în familie sau cu prietenii. Este indicat sa aveți cască de înot pentru că potrivit unui studiu realizat de către cercetătorii de la Universitatea Waterloo, părul uman se deteriorează când este expus la clorină. Nu există nici o cască de înot proiectată astfel încât să țină la distanță apa de păr, atunci când înoți, dar având casca de înot potrivită poți limita cantitatea de apă clorinată care intră în contact cu părul tău.
(Casca de înot ține părul compact, părul lung poate fi problematic atunci când înoți.)

 

Sunt obligatorii papuci cu talpa antialunecare, prosop și neapărat dușul cu săpun la final. Pentru o piele hidratata, folosiți o cremă potrivită iar după baie sigur veți avea un somn odihnitor. 🙂
Programul este de la 8.30 – 21.30.