Skirt Bike
Tagged Cuvinte cheie:

Skirt Bike este un eveniment anual, organizat de oameni frumoși în toată Romania. La noi în Baia Mare se desfășoară de 7 veri, urmând ediția a 8-a. Ca vremea să fie frumoasă, acest eveniment se ține într-o duminica din luna iulie.

 

Skirt Bike înseamnă bicicliste alături de copii și părinți ce pedalează în grup, pe un traseu stabilit în oraș. Pentru cîteva ore, în acea zi orașul este colorat și plin de viata. Familia mea iubește bicicleta. Băiețelului meu ii plac de mic mașinuțele, trenuletele, autobuzele, tramvaiele, etc. Dar ori de câte ori avem de mers undeva prima varianta pentru Andrei este alegerea bicicletei cu pedale fără roți ajutătoare. La nici 4 ani merge extraordinar de bine și face viraje ce un adult de abia le stăpânește. Avem și masină, dar alternativele de mers cu ea la noi sunt biciclete și trotinete normale sau electrice. Am mers chiar și până la tară (15 km) când vremea a fost frumoasă. Nu ne-am dat înlături nici iarna să mergem cu copilul în scaunul de bicicleta. A fost o mare plăcere pentru amândoi drumul până acolo și înapoi (2 km până la grădi).

 

Așa că, oferiți un exemplu noii generații, îmbrăcați-vă frumos și alegeți bicicleta nu doar în weekend. Pentru siguranță, folosiți casca și protecții.